A KSC Szekszárd játékosaival adományoz „kinőtt” játékokat a szekszárdi Tesco

December 21-én délután a Magyar Kupagyőztes, bajnoki ezüstérmes KSC Szekszárd játékosai látogatnak el a Tesco szekszárdi áruházába. A sportolók amellett, hogy a kasszáknál segítenek majd a vásárlóknak a csomagolásban és pakolásban, az áruházban december 12-én indított akció során gyűjtött „kinőtt” játékokkal, könyvekkel lepik majd meg a Nagycsaládosok Egyesülete által támogatott gyerekeket.

„Add tovább a mesekönyved, plüssöd, játékod” elnevezéssel hirdet adománygyűjtő akciót a szekszárdi Tesco.  Az áruház vásárlói és a Tesco dolgozói december 12. és 21. között, a már nem használt, megunt, kinőtt, de még jó állapotú játékokat, könyveket gyűjtik az áruház területén található adománygyűjtő standnál. A nélkülözőknek tartós élelmiszerrel is segíthetnek a vásárlók, amit szintén az adománygyűjtő standnál adhatnak le, jövő hét péntekig minden nap, az áruház nyitvatartási idejében. Az összegyűlt adományokat december 21-én 18.00 órakor Ács Rezső, Szekszárd polgármestere, Szabó Balázs, a Tesco szekszárdi áruházvezetője, valamint a KSC Szekszárd játékosai és vezetői adják majd át a helyi Nagycsaládosok Egyesületének.