Július 14-ig még bárki bedobhatja a zsetont

Már csak alig több, mint egy hétig, július 14-ig tart a szavazás a Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjában. Az áruházlánc vásárlói eddig dobhatják be zsetonjukat azon szervezetek neve mellé, amelyeket támogatni szeretnének. A pályázaton 181 szervezet nyerhet el egyenként 400, 200 vagy 100 ezer forintos támogatást közösségépítő programja megvalósításához. A pályázó szervezeteknek minden bedobott zseton számít!

A hatodik alkalommal meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” programra országszerte 61 körzetből érkeztek pályázatok. A programra a lakókörnyezet szépítését, az egészséges életmódra ösztönzést és az oktatást segítő kezdeményezésekkel lehetett nevezni. A jelenleg is zajló szavazási szakaszban 181 szervezetre adhatják le voksaikat a vásárlók – minden körzetben azokra, amelyek helyben valósulnak meg. A Tesco áruházaiban megforduló heti 3 millió vásárlóból - az elmúlt időszakban - minden negyedik élt a lehetőséggel, és szavazatával támogatta a számára kedves kezdeményezéseket. A felelősség nem kicsi, hiszen a Tesco, a vásárlói szavazatok függvényében 400, 200 vagy 100 ezer forinttal támogatja a nyertes programokat. A szavazásra még van egy kis idő, ugyanis a vásárlásoknál kapott zsetonokat még 9 napig, július 14-ig lehet bedobni az áruházakban található zsetongyűjtőkbe.

A Tesco a szavazás lezárása után, 2019. augusztus elején hirdet eredményt. Az érdeklődők az adott körzetben továbbjutó helyi szervezetekről és kezdeményezéseikről a zsetongyűjtő pontokon, valamint a www.tesco.hu/kozosseg oldalon olvashatnak. Az „Ön választ, mi segítünk” program támogatásából megvalósult projekteket ezen a térképen lehet még megtekinteni, a szavazáshoz kedvet csináló kisfilm pedig itt érhető el.