flickrlinkedin

Történetünk

A Tescóról

Napról napra többet nyújtunk a magyar vásárlóknak

Tovább

A Tesco története

1995 óta működünk Magyarországon. Székhelyünk Budaörsön, a Kinizsi utca 1–3. szám alatt található. Magyarországon több mint 200 boltot üzemeltetünk, amellyel az ország legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi láncát építettük ki.

Fő tevékenységünk az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmazunk a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Áruházaink kialakítása során igyekszünk megfelelni a felénk támasztott különböző elvárásoknak, ezért figyelünk arra, hogy áruházaink mérete és jellege eltérő legyen. Bevezettük a kis alapterületű áruházakat, mert kutatásaink szerint vásárlóink egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthonaikhoz közelebb eső kisboltokat, amelyek az áruházainkban megszokott kedvező árakat kínálják. Innovatív megoldásainkkal igyekszünk vásárlóink igényeit jobban kielégíteni, elvárásaiknak megfelelni és életüket megkönnyíteni.

Nemzetközi tapasztalatainkat felhasználva vezettük be önkiszolgáló kasszáinkat és online értékesítési rendszerünket. Vásárlóink már 111 üzletünkben használhatják az önkiszolgáló kasszákat, amelyekkel időt takaríthatnak meg vásárlásuk során. Online Bevásárlás Szolgáltatásunk pedig az otthoni internetes vásárlás kényelmét nyújtja az áruházainkban megszokott kedvező árakkal és akciókkal. A szolgáltatás Budapesten és 4 vidéki nagyvárosban, Szegeden, Győrben, Székesfehérváron és Veszprémben, illetve vonzáskörzetükben érhető el.