flickrlinkedin

Családi nap a kiskunhalasi Tescóban

BUDAI László

Áruház vezető, Tesco Kiskunhalas

Vásárlóink több alkalommal is jelezték már felénk, hogy a Tescóban, persze az általános bevásárláson kívül, azért is jó járni, mert itt mindig történik valami. Hogy ennek az elvárásnak megfeleljünk, valamint lehetőséget biztosítsunk a helyi szervezetekkel való ismerkedésre, együttműködésre, évekkel ezelőtt szerveztük az első családi napunkat, amihez aztán az idő folyamán a rendőrség és más civil szervezetek is csatlakoztak.

Idén kilencedik alkalommal valósult meg a rendezvény, aminek a helyi jelentőségét mutatja az is, hogy ezúttal kiskunhalas alpolgármestere, valamint rendőrkapitánya tartotta a megnyitót és a helyi média képviselői is figyelemmel kísérték a történéseket, beszámolót közöltek a lapok (virtuális) hasábjain.

A Tesco részéről a vevőszolgálati vezető kolléganőm volt a főszervező, a helyszín biztosításán kívül az egyeztetésekben is részt vettünk, illetve természetesen gondoskodtunk enni- és innivalóról, kávéról, zsíros kenyérről, a gyerekeknek pedig fánkkal készültünk.

Az esős időjárás majdnem meghiúsította a hagyományosan az áruház parkolójában zajló programokat, azonban úgy döntöttünk, az előcsarnokban is meg tudjuk csinálni az eseményt, így a vásárlók egész nap csatlakozhattak a történésekhez. Igazán színes programot sikerült összeállítani, az érdeklődők többek között megismerkedhettek a rendőrség fegyvereivel, beülhettek tűzoltó- és mentőautóba és láthattak kutyás bemutatót is. A kereső kutya a bemutató végén még az áruházi eladótérbe is beszaladt és szemlét tartott, de végül kóstolás nélkül távozott.

Bár még alig egy hete, hogy véget ért a családi nap, de máris többen érdeklődtek, hogy mikor lesz a következő és olyan vásárlónk is volt, aki írásban köszönte meg a szervezést. Természetesen tervezzük a folytatást, a jövő nyár elején már a jubileumi tizedik családi nappal várunk majd mindenkit Kiskunhalason.