flickrlinkedin

Melyik áruházunkban vannak a legszebb pultok?

RADÓ András

Belső kommunikációs vezető, Tesco

A Tesco remek kézügyességgel rendelkező munkatársainak köszönhetően gyakran látunk feldíszített pultokat az áruházainkban. Szerettük volna még több kollégánkat bevonni ebbe a kreatív kezdeményezésbe, így idén ősszel hagyományteremtő módon elindítottuk a „Kihelyezési versenyt”, hogy megmutassuk, milyen széppé és egyedivé tudjuk varázsolni a pultokat. Ennek nemcsak munkatársaink örülnek, de vásárlóink is.

Idén október 9. és október 27. között vártuk a képeket az ősz szellemében kidekorált pultokról. Büszkén láttuk, hogy munkatársaink csapatosan összefogva, remek ötletekkel és saját kezűleg készített díszekkel mindent megtettek azért, hogy a megszokott áruházi összképet izgalmasabbá varázsolják. Biztosak vagyunk benne, hogy vásárlóinknak is örömet tudunk szerezni az őszi díszekkel, hiszen rendkívül egyedi megoldások születtek.

Nem volt könnyű dolga a zsűrinek a nyertesek kiválasztásakor, hiszen számtalan szebbnél szebb kép érkezett: az őszi hangulatot többen is bámulatos halloweeni motívumokkal egészítették ki, így varázslatossá tették a pultokat. Végül a tiszaújvárosi, Budapest – Campona, komáromi, balatonfüredi és veszprémi áruházaink csapata lett a befutó. Természetesen, díjaztuk kollégáink fáradozását: a zsűri szavazatai alapján kiválasztott öt legkreatívabb dekoráció elkészítői részt vehetnek egy ismert gasztroblogger food styling tréningjén, hogy a jövőben vásárlóink kedvében járva, napról napra még kreatívabb és szebb pultokat készíthessenek.

Addig is arra bíztatunk mindenkit, hogy ha áruházainkban jár, szánjon egy kis időt a feldíszített pultok megtekintésére – kollégáinknak pedig köszönjük a rengeteg pályázatot és gyönyörű alkotásokat!