flickrlinkedin

Áttekintés

Ön választ, mi segítünk

Valósítsa meg Ön is közösségépítő ötletét a Tesco támogatásával!

Tovább

Egyetlen falat sem veszhet kárba!

Ezért az áruházainkban keletkező élelmiszer-felesleget jótékony célra ajánljuk fel.

Élelmiszer-pazarlás megelőzése

Perfectly Imperfect

Szállítóinkkal együttműködve arra törekszünk, hogy termelői oldalon is segítsünk csökkenteni az élelmiszer-pazarlás és a keletkező hulladék mértékét. Ezzel a céllal indítottuk el a Perfectly Imperfect programot.

Tovább

A Tesco Little Helps Plan közösségi stratégiája három részből áll: munkatársaink, termékeink és a helyek, ahol a Tesco jelen van. Eddigi eredményeinkre építünk annak érdekében, hogy pozitív hatással legyünk vásárlóink, munkatársaink és azon közösségek életére, ahol áruházaink működnek.

‘Hisszük, hogy egy kis figyelmesség csodákra képes’ – az egyik fontos érték, amit képviselünk. Ez mindazt a sok apró figyelmességet jelenti, amit közösségek ezreiben teszünk világszerte, de jelenti azokat a globális kezdeményezéseket is, amelyek iránt elkötelezettek vagyunk. Ez a Little Helps közösségi stratégia alapja.

Célunk, hogy működésünk során minden munkatársunk hátterétől függetlenül megtalálja a helyét; hogy segítsünk vásárlóinknak egészségesebben élni azáltal, hogy jó minőségű élelmiszereket kínálunk nekik megfizethető áron; és hogy tegyünk az ellen, hogy fogyasztható élelmiszerek kerüljenek kidobásra az élelmiszerellátási lánc bármely pontján.

A vállalati felelősségvállalásunkat 9 nemzeti díjjal ismerték el az elmúlt egy évben Közép-Európa szerte. Áruházi élelmiszermentő programunk Magyarországon elnyerte a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért díját, 2017-ben pedig az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) az Élelmiszerhulladékok Megelőzéséért Díjjal is kitüntetették. Mindemellett 2016-ban az ’Ön választ, mi segítünk’ pályázatunk pedig a Magyar Adományozói Fórum Társadalmi Befektetési díját nyerte el a Leginnovatívabb Támogatói Program kategóriában.