flickrlinkedin

Emberek

Ön választ, mi segítünk

Valósítsa meg Ön is közösségépítő ötletét a Tesco támogatásával!

Tovább

Egyetlen falat sem veszhet kárba!

Ezért az áruházainkban keletkező élelmiszer-felesleget jótékony célra ajánljuk fel.

Élelmiszer-pazarlás megelőzése

Perfectly Imperfect

Szállítóinkkal együttműködve arra törekszünk, hogy termelői oldalon is segítsünk csökkenteni az élelmiszer-pazarlás és a keletkező hulladék mértékét. Ezzel a céllal indítottuk el a Perfectly Imperfect programot.

Tovább

Emberek

Kollégáink kemény munkájával és folyamatos fejlesztésével tudunk vásárlóinknak napról-napra többet nyújtani.

Összesen több mint 440 000 embert foglalkoztatunk világszerte, Magyarországon pedig a privátszektor egyik legnagyobb munkáltatója vagyunk. Felelősséggel tartozunk munkatársaink iránt, ezért támogatjuk őket képzésekkel, hogy fejleszthessék a képességeiket, és hogy szélesíthessék karrierlehetőségeiket a vállalaton belül. A működésünk szerves része egy olyan cégkultúra, amelyben mindenki megtalálja a helyét.

Elkötelezettek vagyunk egy befogadó munkakörnyezet kialakításában, ahol mindenki jól érzi magát, és ahol mindenki önmaga lehet fajtól, nemtől, vallástól, hittől, etnikumtól, hovatartozástól, kortól, családi állapottól függetlenül.   

Becsüljük és üdvözöljük a különböző háttérű, képességű és tapasztalatú 440 000 kollégánkat a világ körül, akik segítenek minket abban, hogy napról-napra többet nyújtsunk vásárlóinknak. Büszkék vagyunk, hogy a Tescónál olyan vállalati kultúrával rendelkezünk, amely hozzájárul kollégáink fejlődéséhez és előmeneteléhez.

Magyarországon is sokat teszünk azért, hogy a Tescónál jó legyen dolgozni, ennek érdekében folyamatosan invesztálunk a bérekbe és juttatásokba illetve:

  • Tréningek és képzési központjaink várják kollégáinknak (2018-ban már több mint 2800-an éltek vele) valamint vezetői képzést és beillesztési tréningeket biztosítunk
  • Fókuszba helyezzük a vállalati kultúrát, nyitott, rugalmas csapatokban dolgozunk, csökkentjük a hierarchiát, mindezt megújult Munkatársi Fórumokkal támogatjuk
  • Olyan versenyképes csomagot ajánlunk kollégáink számára, amelynek részei a juttatások, és a mindennapi jóllétet támogató programok, például Sportkártya, Cafeteria, dolgozói kedvezmény, és a jubileumi elismerések