flickrlinkedin

Termékek és csomagolás

Ön választ, mi segítünk

Valósítsa meg Ön is közösségépítő ötletét a Tesco támogatásával!

Tovább

Egyetlen falat sem veszhet kárba!

Ezért az áruházainkban keletkező élelmiszer-felesleget jótékony célra ajánljuk fel.

Élelmiszer-pazarlás megelőzése

Perfectly Imperfect

Szállítóinkkal együttműködve arra törekszünk, hogy termelői oldalon is segítsünk csökkenteni az élelmiszer-pazarlás és a keletkező hulladék mértékét. Ezzel a céllal indítottuk el a Perfectly Imperfect programot.

Tovább

Termékek és csomagolás

Szeretnénk minimálisra csökkenteni környezetünkre gyakorolt hatásunkat, és termékeinknek olyan csomagolást választani, ami hozzásegít minket ehhez a célhoz. Vállaltuk, hogy 2025-re minden csomagolásunk újrahasznosítható vagy komposztálható anyagokból fog készülni, továbbá, hogy minden papír és karton, amit használunk fenntartható erdőgazdálkodásból fog származni. Azon is dolgozunk, hogy csökkentsük a csomagolások súlyát is.

Közép-európai szinten azzal kezdtük meg ezt a hosszú utat, hogy kiválasztottuk azokat a csomagolóanyagokat, amelyeket saját márkás termékeinknél szeretnénk használni. Partnereinkkel pedig hamarosan elkezdünk dolgozni a megvalósításon.

Ezenkívül olyan együttműködéseket építünk és alakítunk ki, amik segítenek a környezeti károk helyreállításában és abban, hogy vásárlóinkat egyszerű és egyértelmű újrahasznosítási információkkal lássuk el.