flickrlinkedin

Új hősök érkeztek egy messzi-messzi galaxisból a Tesco-ba

Angry Birds Star Wars figurák a Tesco új hűségprogramjában

                                                                             

Budaörs, 2015. január 22. 

Mi történik, ha a Csillagok Háborújának hősei egyesítik erejüket az Angry Birds figurák nem mindennapi képességeivel? Létrejön egy különleges madáregység, amelynek tagjai még nagyobb lendülettel vetik bele magukat a Malac Birodalom vezéreivel és alattvalóival szemben vívott küzdelembe. A Tesco január 8-án indult hűségprogramjában 30 db matrica összegyűjtésével 1799 forintért lehet hozzájutni az egyes Angry Birds Star Wars plüssfigurákhoz. A március 14-ig tartó promócióban minden elköltött 2000 forint után egy matrica jár, a megjelölt termékek vásárlása után pedig extra matrica szerezhető.

 

A Tesco új hűségprogramjában a vásárlók minden elköltött 2000 forint után 1 db matricát kapnak a pénztárnál, amelyet egy gyűjtőfüzetbe ragasztva gyűjthetnek. A megjelölt termékek vásárlásával extra matricához is hozzájuthatnak, amelyekkel még gyorsabban megszerezhetik a kedvezmény beváltásához szükséges – Clubcarddal 25 db, Clubcard nélkül 30 db – mennyiséget. A kedvezmény a pénztárnál, a beragasztott matricával teli gyűjtőfüzettel érvényesíthető, amellyel 1799 forintért vihető haza a 9 db, 20 cm-es Angry Birds Star Wars plüssfigura bármelyike. A promóció március 14-ig tart, a matricák beváltására március 22-ig, valamint a készlet erejéig van lehetőség.

A január 10-én útnak indult, 40 áruházat érintő roadshow–n az érdeklődők személyesen is találkozhatnak az életnagyságú plüssfigurákkal, kipróbálhatják az óriás csúzlit, a gyermekeket pedig arcfestéssel, hajtogatással, valamint izgalmas feladatokkal várják. A nagyobb üzletsorral rendelkező Tesco áruházakban kreatív gyermeksarokkal és digitális játékokkal találkozhatnak az Angry Birds Star Wars rajongók. Aki szívesen játszana a figurákkal, izgalmas nyereményjátékokat talál a http://www.tescohuseg.hu/ oldalon – ahol a hűségprogram pontos részleteiről is tájékozódhat –, valamint a vállalat Facebook oldalán is, a szerencsések pedig óriás plüssfigurát nyerhetnek.

Az alábbi linkre kattintva megismerheti a Tojást védelmező Angry Birds Star Wars egység Madarait, valamint a Tojás megszerzéséért mindenre elszánt Malac Birodalom tagjait:

http://www.tescohuseg.hu/plussfigurak

A roadshow helyszíneiről és időpontjairól az alábbi oldalon tájékozódhat:

http://www.tescohuseg.hu/roadshow/

Az Angry Birds plüssfigurák matricák nélkül is megvásárolhatók 4999 Ft/db fogyasztói áron.