flickrlinkedin

6 nappal tovább gyűjthetünk a gyermekekért

A Tesco meghosszabbítja adománygyűjtő akcióját

 

Budaörs, 2015. június 8.

A Tesco hat nappal meghosszabbítja a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel közös Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtő akcióját. A 250 forintos kuponok így június 20-ig kaphatók online, valamint az áruházak kasszáinál. A vásárlók már eddig is 57.808.000 millió forinttal támogatták a hátrányos helyzetű gyermeket, a kampány hosszabbításának köszönhetően pedig még több gyermek részesülhet a felhőtlen gyermekkor örömeiben.

 

A Felhőtlen gyermekkor kampány 6 hetes időtartama eredetileg június 14-ig tartott volna, ám az akció június 20-ig történő meghosszabbításával a vásárlók hat nappal tovább gyűjthetnek a rászoruló gyerekek táboroztatására, valamint egy országos gyermekfejlesztő központ létrehozására. A Tesco nagyon büszke a vásárlókra és a lelkes kollégáira, akik már az akció első felében több mint 155 ezer kupont értékesítettek az áruházak kasszáinál, amely több mint 38 millió forintnyi adományt jelent.

 

A Segélyszervezet az adományokból nyári táboroztatás mellett ruházkodást, lakhatást és élelmezést biztosít a rászorulóknak, valamint fejlesztő pedagógus bevonásával, közösségi élmények és szabadtéri programok szervezésével segíti a nehéz sorsú gyermekek felzárkózását.