flickrlinkedin

A celldömölki Tesco áruház nyerte meg az ’Újragondolt szupermarket’ – Store Insider különdíjat

A 2018 augusztusában átadott, a vásárlói szokásoknak és igényeknek megfelelően átalakított celldömölki Tesco áruház lett Az Év Boltja 2019 verseny ’Újragondolt szupermarket’ különdíj győztese. Az áruház a felújítás során letisztultabb lett, az átláthatóbb és barátságosabb vásárlói térben a kínálat is bővült: még több friss zöldség, gyümölcs, pékáru és magyar termék kapott helyet a polcokon. A tegnap esti díjkiosztón átadott szakmai elismerés a Tesco áruház-átalakításainak sikerét igazolja.

A Store Insider (korábbi nevén Élelmiszer) szaklap által ötödször megrendezett Az Év Boltja szakmai verseny célja, hogy megtalálja Magyarország legkiválóbb, élelmiszert és egyéb, napi fogyasztási cikkeket kínáló üzleteit. Emellett díjazza a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak szempontjából Magyarország legkiemelkedőbb kereskedelmi egységeit. A versenyre benyújtott pályázatokat a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban elismert szakemberekből, kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri értékeli.

A Tesco - a vásárlói igényeket figyelembe véve - 2018 nyarán újította meg most díjazott celldömölki szupermarketét a minőség-érték-kényelem hármasát szem előtt tartva. Ennek köszönhetően a vásárlói tér átláthatóbb, barátságosabb és közvetlenebb lett, ahol a kisebb, mindennapos, és a hétvégi, nagyobb bevásárlások is könnyedén elintézhetők. Az átalakítás és az amiatt szükségszerűvé vált átmeneti zárva tartás alatt a celldömölki kollégák a Tesco másik üzleteiben kaptak munkalehetőséget, valamint a vállalat által biztosított, ingyenes továbbképzéseken vettek részt.

Pártos Zsolt, a Tesco ügyvezető igazgatója Az Év Boltja elismerésről elmondta: „A vásárlói szokások és igények folyamatosan változnak, így a Tesco üzleteinek is az új fogyasztói attitűdök mentén kell változniuk. Nagy büszkeség számunkra, hogy sikerült megnyernünk az egyik legrangosabb hazai FMCG szaklap és zsűri elismerését az önkiszolgáló kasszával, valamint Scan&Shop szolgáltatással is bővített celldömölki áruházunkkal. Az ’Újragondolt szupermarket’ kategória különdíj komoly visszaigazolás, hogy áruházaink az elkötelezett áruházi csapatainkkal együtt nemcsak a vevőink, hanem a kiskereskedelmi szakma elismerését is kivívhatják. Gratulálok a díjhoz, köszönöm a felújításban résztvevő kollégáknak és az áruházi csapatnak a kiváló munkát.”

A celldömölki áruház átadásával kapcsolatos videót az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://www.youtube.com/watch?v=rj_lkcXb1Hw