A szürke ötven árnyalata című bestseller ihlette fehérnemű kollekcióval hódít a Tesco

Budaörs, 2014. szeptember 12. 

Már most feszült izgalom övezi A szürke ötven árnyalata című könyv alapján készült film 2015. február 13-ai premierjét. Hogy addig is izgalmasan teljenek a napok és hónapok, ajánljuk figyelmetekbe a most megjelent, sorozat ihlette fehérnemű és hálóruha kollekciót, mely Magyarországon kizárólag a nagyobb Tesco hipermarketekben kapható. Válassz magadnak az izgalmas kollekció darabjaiból, és csalogasd elő a benned rejlő Istennőt!

A szürke ötven árnyalata című nagysikerű regény világszerte eladott példányainak negyedét Tesco áruházakban értékesítették, így tökéletes lehetőség számunkra, hogy bemutassuk a könyv ihlette egyedi fehérnemű és hálóruha kollekciót. A 35 női és 8 férfi darabból álló kollekció szeptember elejétől már a Tesco nagyobb magyarországi hipermarketeinek ruházati osztályán is elérhető.

A női darabok egy része a csábítás művészetének tiszteleg, arra törekedve, hogy viselőjüket olyan magabiztosságra ösztönözzék, amely elfeledteti velük az esetleg visszafogottabb hétköznapi stílusukat. Mindemellett arra is nagy hangsúlyt fektettek a kollekció tervezői, hogy az igényes hölgyek olyan fehérneműkkel kedveskedjenek párjuknak, melyek a mindennapi viselet alatt is tökéletes megjelenést biztosítanak.

A selyem és szatén pizsamák növekvő népszerűségüknek köszönhetően kerültek be a kollekcióba, amelyben a ‘Laters Baby’ („Később találkozunk, baby”) és ‘Inner Goddess’ („Belső szépség”) feliratokkal ellátott puha pamut pizsamák is megtalálhatók. A gyönyörű fekete kimonók, érzéki szatén ingek és szem maszkok pedig megfűszerezik a hálószobai életet.

A női fehérneműk minden hölgy számára elérhetők: a melltartók méretskálája a 70B-től egészen a 90G-ig terjed, az alsók pedig 34-estől a 48-ig készültek. Anyagát tekintve a szatén dominál, színeiben a sötét és lágy vintage árnyalatok jelennek meg.

A gyönyörű Lust kollekció darabjai fekete és sötétkék színekben játszanak, balcony és push up melltartói finom, virágos csipkeszegély díszítésűek. Szépen kiegészíti a hozzá illő tanga, brazil bugyi és harisnyatartó, így tökéletes viselet a késő esti órákra. Az Anastasia Key Carm kollekció fekete és elefántcsont színű melltartója kifinomult, vintage ihletésű redőit egy miniatűr nyíl díszíti. Egészítse ki megjelenését a díszítésben hozzá illő bugyival! A redőzött brazil bugyi biztosítja a szemtelen, ámbár elegáns éjjeli viseletet. Az Elena Key Charm kollekció kifejezetten játékos, gyönyörűen befejezett és hagyományosan kialakított, fekete csipkés melltartója garantáltan a dekoltázsra irányítja a figyelmet. A fekete csipkés alsó és tanga egy kis provokatív kinézetet ad az amúgy klasszikus megjelenésű fehérneműnek.

A férfi kollekció kényelmes hálóruházatot kínál modern kivitelezésben. Úgy tervezték ezeket a darabokat, hogy tökéletesen passzoljanak a női fehérneműkhöz. A ‘Charlie Tango’ (Christian Grey helikopterének neve), ‘Laters Baby’ és ‘Shades Of Grey’ („Szürke árnyalatai”) feliratokkal ellátott alsóneműk felettébb elegánsak, kényelmi szempontból pedig nagyon hasonlóak a mindennapi viseletű darabokhoz.

„A szürke ötven árnyalata” kollekció minden darabja megtekinthető és fotózásra elérhető a Tesco váci úti kiállítótermében.

 

Részletekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:

Frunyó Attila, F&F magyarországi PR-menedzsere

1052 Budapest, váci út 8., 26-os kapucsengő

Telefon: +36-20/931-5465

E-mail: attila.frunyo@ffdivat.com

 

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és egyik legnagyobb brit befektetője. Itthon több mint 20.000 magyar munkavállalót alkalmaz, és minden új áruház nyitásával átlagosan 100-300 új munkahelyet hoz létre. A vállalat 18 éves magyarországi működése során már több mint 200 áruházat nyitott, és mára piacvezetőként több mint hárommillió vásárlót szolgál ki minden héten. A Tesco a hazai beszállítók elkötelezett partnereként közel 1 500 magyar vállalkozással áll kapcsolatban, élelmiszerválasztékában 3 200 saját márkás termék található, melynek nagyjából fele magyar termék.  Az áruházlánc közleményei a www.tesco.hu weboldalon olvashatóak.

 

További információ:
Hevesi Nóra
Kommunikációs vezető
Tesco-Global Áruházak Zrt.
Tel: 36 30 823 7903
nhevesi@hu.tesco-europe.com                            

Varga Eszter
Külső kommunikációs specialista
Tesco-Global Áruházak Zrt.
Tel.: 06 20 821 2138
evarga66@hu.tesco-europe.com