flickrlinkedin

A tökéletes karácsony receptje: Tesco Finest alapanyagok és egy csipetnyi szeretet

Budaörs, 2015. december 8.

Hamarosan kopogtat az ajtónkon a karácsony, gondolatainkat pedig már most is az ajándékvásárlás, a fadíszítés és az ünnepi menü tervezésének részletei kötik le. A legtöbb családban központi szerepet játszik a családi vacsora, ezért fontos, hogy a fogásokat kiváló alapanyagokból készítsük el. A kibővített Tesco Finest kínálat gondos odafigyeléssel, eredeti receptek alapján készített termékei tökéletes hozzávalói az ünnepi fogásoknak. A megújult frissáru választékban pedig még több prémium minőségű sajátmárkás csemegét találunk a vacsorához.

 

A karácsonyi menüben igyekszünk nem hétköznapi fogásokkal elkápráztatni családtagjainkat. Legyen szó akár hagyományos, generációról generációra szálló receptekről, esetleg új, formabontó ételekről, egy valami biztos: a szeretet és hozzáértés mellett a minőségi alapanyag a tökéletes vacsora nélkülözhetetlen hozzávalója. Az új termékekkel bővült Tesco sajátmárkás Finest termékcsaládnak köszönhetően a fantáziánknak már semmi sem szab határt.

 

A Tesco Finest különlegességeiből könnyen választhatunk kedvcsináló előételt, legyen az ízletes görög sajttal töltött olívabogyó, vagy egzotikus óriás garnéla, amelyet akár fokhagymában is megpiríthatunk. A főételekhez érdemes körülnézni a Tesco Finest nem rég bevezetett frissáru-kínálatában. A tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek mellett ugyanis prémium minőségű húsokból válogathatunk, amelyeket bátran párosíthatunk az ízletes szószokkal és fűszerkeverékekkel. A vacsora legizgalmasabb része egyértelműen a desszert. A különböző ízű ét- és tejcsokoládék, sütemények, trüffelek és dzsemek az édességek végtelen variációját tárják elénk. A kínálatban megtalálhatjuk a sütemények alapvető hozzávalóit is: a hazai beszállítóktól származó kiváló minőségű tojást, a mezőhegyesi tejet vagy a speciálisan süteményekhez használható lisztet. Ha családtagjaink kevésbé édesszájúak, kedveskedjünk nekik Finest sajtkülönlegességekből összeállított válogatással. A Tesco prémium kategóriás termékcsaládjában a cukorbetegek és diétázók is megtalálják karácsonyi ínyencségüket, a sajátmárkás szaloncukrok között szerepel például hozzáadott cukor nélkül készült finomság is.