flickrlinkedin

A Tesco előre összeállított írószercsomaggal készül az iskolakezdésre

Jellemzően 5,8 millió füzetet, 270 ezer iskolatáskát és közel egy millió írószert értékesít a Tesco az iskolakezdési időszakban, ami az augusztus második felétől szeptember közepéig tartó hetekben a legintenzívebb. Az áruházlánc széles iskolaszer választékkal, akciókkal és nyereményjátékokkal készül, a kisiskolások szüleit pedig előre összeállított írószercsomagokkal segíti.

A Tesco idén is felkészülten várja az iskolakezdésre készülő szülőket és gyermekeket. A széles választékon túl az előző évekhez hasonlóan az augusztus 10. és szeptember 2. közötti hétvégéken ezúttal is tanító nénik segítik a szülőket számos budapesti és vidéki Tesco áruházban, hogy biztosan semmi fontos ne maradjon ki az iskolatáskákból. Az áruházlánc a kényelmes és gyors bevásárlásra is nagy hangsúlyt fektet: alsó tagozatosok számára összeállított Stabilo írószercsomaggal – mely 3 db HB ceruzát, 1 db 2B keménységű ceruzát,12 db színes ceruzát, 1 db postairónt, 1 db kis tartályos hegyezőt, 1 db radírt, 1-1 db vékony és vastag fekete filctollat, valamint 4 db ajándék füzetcímkét tartalmaz - várja az iskolakezdésben kezdőnek számító szülőket.

Mivel az iskolakezdés még a rutinosabb családok esetében is nagy terhet jelenthet a szülők számára, kuponnal, promóciókkal és nyereményjátékkal segíti őket a Tesco ebben az időszakban, gyerekes dolgozóinak pedig további kedvezményekkel is készül.

A kínálatban most is megtalálhatók az aktuális kedvencek, így a TY figurás tolltartó vagy táska, de LED-es hátizsákkal vagy a művészibb vonalat erősítő „készítsd magad” termékekkel is bővíthető a csomag. Mivel a minőség és az egészség egyaránt döntő szempont a vásárlás során, főleg a kisebbek esetében, a közkedvelt márkák mellett a gyerekek hátát és gerincét védő, megfelelő kialakítású iskolatáskák sem hiányozhatnak a polcokról. A Tescóban már 15 000 forint alatt kapható ilyen ergonomikus iskolatáska, melyet bátran hordhat egy elsős is, egy kezdő csomagot pedig 20-25 ezer Ft-ból össze lehet állítani, amelynek végösszege a kedvezményeknek köszönhetően még tovább csökkenthető.

Az áruházlánc korábbi tapasztalatai szerint a legtöbben jellemzően augusztus 20-a után vásárolnak be az iskolakezdésre, és a szeptember közepéig tartó intenzív időszakban a hétvégi napok a legforgalmasabbak.

További hasznos információ az https://tesco.hu/hello/szezon/iskolakezdes/ oldalon található.