flickrlinkedin

A Tesco közép-európai működésének támogatására új Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központot hozott létre Budapesten

A Tesco 800 új, specialista munkahelyet teremt Budapesten

A Tesco megnyitotta új Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központját Budapesten.  A döntéssel a folyamat végére 800 új, specialista munkahely jön létre Magyarországon. A Tesco Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ feladata a Tesco cseh, lengyel, magyar és szlovák munkatársainak dedikált támogatása lesz. 

Az új Tesco Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ több száz új munkakört hoz létre az alábbi négy fő területen:

  • Bérszámfejtés és munkaügyi adminisztráció
  • Termékadminisztráció
  • Ügyfélszolgálat

“Az, hogy Magyarországon hoztuk létre az új Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központunkat, nemcsak a Tesco Magyarország történetében kiemelten fontos mérföldkő, de jól mutatja elkötelezettségünket közép-európai, így a magyar piacunk iránt is” - hangsúlyozta Matt Simister, a Tesco Közép-Európa vezérigazgatója.

Hozzátette, hogy a Tesco befektetési döntésében meghatározó szerepet játszott a magyar kormány befektetőbarát hozzáállása és az ország gazdasági teljesítménye.

“A Tesco Magyarország kormányával kötött stratégiai partnersége eddig is markánsan tetten érhető volt a Tesco magyar szállítók és munkatársak iránti elkötelezettségében és a folyamatos beruházásokban. Az Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ megnyitása pedig egy új és izgalmas fejezetet nyit a Tesco magyarországi életében” - mondta Simister. 

Az új Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ a Tesco Business Services része. A Tesco Business Services a Tesco Csoport olyan multidiszciplináris vállalata, amely a Tesco minden piacán napról napra támogatja a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálását.

„A budapesti munkatársak a már létező, specialista nemzetközi csapatokba integrálódnak.  A toborzás az új pozíciókra már elkezdődött. Biztos vagyok abban, hogy az új budapesti Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ Magyarország egyik legjelentősebb szolgáltató központjává és nagyszerű munkahellyé válik majd” mondta Sumit Mitra. A Tesco Business Services vezérigazgatója hozzátette, az új Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ Magyarországra hozatalában fontos szerepet játszott a kiválóan képzett magyar munkaerő, a megfelelő infrastruktúra és oktatási háttér.