flickrlinkedin

A Tesco üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten

A Tesco ma bejelentette, hogy új közép-európai üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten. A döntéssel a Tesco – a magyar kormány stratégiai partnere - közép-európai működésének támogatására több száz új munkahelyet teremt Magyarországon. A  Tesco Business Services szolgáltatóközpont várhatóan 2019 elején kezdi meg működését.

Budaörs, 2018. december 10. Tesco ma bejelentette, hogy közép-európai piacai – Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia – támogatására üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten.

A Budapesten, a Váci úti Tesco irodában nyíló Business Services szolgáltatóközpont több száz új munkakört teremt a magyar piacon.

Az új szolgáltatóközpont is hozzájárul ahhoz, hogy a Tesco napról napra többet nyújtson a vásárlóknak azáltal, hogy közép-európai üzleti folyamatait adminisztratív és elemzési feladatok világszínvonalú ellátásával támogatja.

„A budapesti Business Services szolgáltatóközpont létrehozása egy újabb fontos mérföldkő a Tesco Magyarország életében; a döntéssel több száz új munkahelyet teremtünk. Hisszük, hogy a régióban Magyarország nyújtja a legjobb lehetőséget a Business Services csapatunk létrehozásához, a munkatársak fejlesztéséhez” – hangsúlyozta Matt Simister, a Tesco Közép-Európa vezérigazgatója.

„Szeretnénk köszönetet mondani Szijjártó Péter miniszter úrnak és a Nemzeti Befektetési Ügynökségnek azért a segítségért, amit a döntési folyamat során nyújtottak nekünk” – tette hozzá Simister.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Háttér:

Az új Tesco Business Services szolgáltatóközpontban a Tesco több száz új munkakört hoz létre az alábbi három területen:

  • Bérszámfejtés és munkaügyi adminisztráció
  • Termékadminisztráció
  • Ügyfélszolgálat