Biztosítással bővültek a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásai

Már 15 áruházban, de akár online is elérhetők a biztosítási termékek
 

Budaörs, 2014. június 19.

A kezdeti 8 után újabb 7 áruházzal bővül azoknak a Tesco Pénzügyi Partner ponttal rendelkező üzletek száma, ahol az eddigi szolgáltatások – pl. áruhitel, személyi kölcsön, vásárlókártya, folyószámla-vezetés és asszisztencia – mellett már baleset-, autó- és lakásbiztosítás is köthető lesz. A Tesco Pénzügyi Partnernél a biztosítási termékek online is megvásárolhatók, így kényelmesen, akár otthonról is intézheti ügyeit. Az áruházlánc partnere az Aegon Biztosító.

2013 novemberében indította el a Tesco Pénzügyi Partner a biztosítási termékek értékesítését. Az azóta eltelt több mint 6 hónap alatt több ezer szerződést kötöttek abban a 8 áruházban, ahol elérhető volt a szolgáltatás. A sikeres indulás után, most júniusban újabb 7 - Debrecen, Győr, Budapest Megapark, Szeged, Zalaegerszeg, Szolnok, Budapest Pesti út – üzlettel bővül azon Tesco Pénzügyi Partner pontok száma, ahol személyesen, gyorsan és egyszerűen, köthető meg a baleset-, autó- és lakásbiztosítás. Az áruházlánc folyamatosan, több fázisban bővíti majd azon üzleteinek számát, ahol a biztosítás is elérhető lesz.

Az eddigi tapasztalatok alapján a legnépszerűbb biztosítási termék a lakásbiztosítás volt, mely az összes kötés 60 százalékát adja. A termékpalettán 2 féle baleset- és 3 féle lakásbiztosítás közül lehet választani, a piacon elérhető termékekhez képest kedvezőbb áron. Az autóbiztosítás pedig egy egyedi termék, mely nem azonos a szokványos Casco biztosításokkal. A Tesco Pénzügyi Partner által kínált autóbiztosítás esetében az gépkocsi tulajdonos maga válogathatja össze, hogy mely káreseményekre biztosítja a járművét. Egytől akár négy különböző káreseményt is kiválaszthat, mint például vadkár-, szélvédőkár-, kátyúkár-, poggyászbiztosítás, de választható akár a rendszám- és forgalmi engedély pótlásának biztosítása is.

A Tesco Pénzügyi Partner mindhárom biztosítási terméke elérhető online is. A teljeskörű elektronikus ügyintézés mellett a fizetés bankkártyával történik. Aki azonban továbbra is a személyes vásárlást részesíti előnyben, az a hagyományos biztosító társaságokhoz képest hosszabb nyitvatartási idővel számolhat, s munkatársaink segítségével egyszerűen és gyorsan megkötheti biztosításait, most már az ország 15 Tesco áruházában.

A Tesco Pénzügyi Partner által kínált biztosításokról a www.tescobiztositas.hu, a további szolgáltatásokról pedig a www.tescoszolgaltatasok.hu/hu/ oldalon olvasható bővebb információ.
 

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és egyik legnagyobb brit befektetője. Itthon több mint 20.000 magyar munkavállalót alkalmaz, és minden új áruház nyitásával átlagosan 100-300 új munkahelyet hoz létre. A vállalat 18 éves magyarországi működése során már több mint 200 áruházat nyitott, és mára piacvezetőként több mint hárommillió vásárlót szolgál ki minden héten. A Tesco a hazai beszállítók elkötelezett partnereként közel 1 500 magyar vállalkozással áll kapcsolatban, élelmiszerválasztékában 3 200 saját márkás termék található, melynek nagyjából fele magyar termék.  Az áruházlánc közleményei a www.tesco.hu weboldalon olvashatóak.

További információ:
Hevesi Nóra
Kommunikációs vezető
Tesco-Global Áruházak Zrt
Tel: 36 30 823 7903
nhevesi@hu.tesco-europe.com
 

Varga Eszter
Külső kommunikációs specialista
Tesco-Global Áruházak Zrt.
Tel.: 36 20 821 2138
evarga66@hu.tesco-europe.com