flickrlinkedin

Eljött a grillezés ideje!

 Egész nyáron át tartó grillfesztivál a Tescóban

Budaörs, 2014. június 16.

Május végétől, egész nyáron át tartó grill szezon kezdődött a Tescóban. Az áruházlánc üzleteiben mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a grillezéshez: friss húsféléket és zöldségeket, ízletes salátaönteteket és kész salátákat, ropogós, frissen sült pékárut és minden egyéb konyhai kiegészítőt vagy kerti bútort is.

                                             

Már nagyon vártuk, és végre itt van a kellemes grillezéshez való jó idő! Nincs is másra szükség, mint a kiváló minőségű húsokra, grillezni való kolbászkákra, friss és vitamindús zöldségekre, ízletes salátaöntetekre, ropogós, frissen sült kenyérre, s már kezdődhet is a grillezés.

A Tescóban ráadásul most mindent egy helyen megtalál. Nemcsak a grillezni való finomságok széles kínálatával töltheti fel hűtőszekrényét, de akár grillsütőt, és minden a grillezéshez szükséges konyhai eszközt is megtalál az áruházlánc üzleteiben. Egészen augusztus végéig a grillezésé a főszerep az üzletekben.

Az áruházlánc sajátmárkás termékkínálatában is rengeteg ínycsiklandozó finomsággal várja a vásárlókat, így kedvező áron vásárolhatnak kiváló minőségű termékeket. A Tesco baconbe csavart grill kolbász, az előrepácolt csibefalatok, csirkecomb és szárny mellett, a frissáruk között megtalálhatók a különböző fűszerezéssel kapható nyári grillkolbászok és a saslik is. A Tesco grill hústermékek csomagolása is megújult, így könnyedén megtalálhatók a polcokon. A friss zöldségekhez és kész salátákhoz az áruházlánc különleges salátaöntetekkel is készült. Aki pedig maradna a hagyományosabb köreteknél, az a pékség osztályon frissen sült, ropogós pékáru közül válogathat. A Tesco ráadásul továbbra is 100 % garanciát vállal saját márkás termékeire, így ha bármilyen problémát is tapasztalnak a vásárlók, visszavihetik a terméket az áruházakba, ahol visszakapják annak vételárát.

Nézzen friss szemmel a Tescóra, és próbálja ki a széles grill kínálat valamennyi termékét! Kellemes grillezést és jó étvágyat kívánunk!

 

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és egyik legnagyobb brit befektetője. Itthon több mint 20.000 magyar munkavállalót alkalmaz, és minden új áruház nyitásával átlagosan 100-300 új munkahelyet hoz létre. A vállalat 18 éves magyarországi működése során már több mint 200 áruházat nyitott, és mára piacvezetőként több mint hárommillió vásárlót szolgál ki minden héten. A Tesco a hazai beszállítók elkötelezett partnereként közel 1 500 magyar vállalkozással áll kapcsolatban, élelmiszerválasztékában 3 200 saját márkás termék található, melynek nagyjából fele magyar termék.  Az áruházlánc közleményei a www.tesco.hu weboldalon olvashatóak.