flickrlinkedin

Gyereknapi programok és különleges akciók hétvégéje a Tescókban

Az időszak sztárjai a játék babák és a kisautók
 

Budapest, 2013. május 24. 

Gyereknap alkalmából május 30-ig a legnépszerűbb játékokat 30-50%-os engedménnyel kínálja az áruházlánc, hétvégén pedig exkluzív, 20%-os kedvezménnyel lesz kapható minden kültéri játék. A Tesco Extra áruházakban a Minimax gyerekcsatorna gyereknapi programjai várják a családokat.

 

Gyermeknapra különleges ajánlatokkal készül a Tesco: a legnépszerűbb játékokból álló, lányoknak, fiúknak és a legkisebbeknek szóló játékválogatások darabjai 30-50%-os árengedménnyel kaphatóak május 30%-ig. Az újdonságok közül népszerűnek ígérkezik a „Filly sellő meglepetéscsomagban”, illetve az 50%-os kedvezménnyel kapható Lego Tűzoltóhajó. Május 25-26-án a kültéri játékok 20%-os akcióban lesznek elérhetőek az áruházakban.

A Tesco vásárlóinak szokásait időről időre vizsgálva megállapítható, hogy ebben az időszakban a könyvek és a játékok forgalma is láthatóan megnő. Az ismeretterjesztő és foglalkoztató könyvekből 7%-kal több fogy, míg mesekönyveknél 12%-os a növekedés. A játékok közül a csecsemő játékok, a játék babák és a kisautók a legnépszerűbbek ilyenkor, közel 10%-kal növelik az áruházlánc játékforgalmát. Érdekes adat: a játékokkal egy kosárba legtöbbször Kinder Joy tojás kerül.

A kedvező ajánlatok mellett hét Tesco Extra hipermarketben „Tesco Minimax Gyereknap” kerül megrendezésre. A kétnapos eseményen 25-én és 26-án változatos programmal várja a gyerekcsatorna a családokat. A programok 0-14 éves gyermekeknek, és persze az egész családnak is szólnak: lesz babajátszótér, arcfestés, alkotó kuckó, gyermek- és felnőtt logikai, ügyességi és társasjátékok, akadályjáték, megajáték (pl. ugrálóvár). A látogatókat életnagyságú Minimax sztárok várják, és naponta több alkalommal lesz sorsolás Minimaxos és Tescós ajándékokért.

A programsorozat helyszínei: TESCO Debrecen Repülőtér Extra, TESCO Extra Debrecen-Kishegyesi út, TESCO Fogarasi Extra Budapest, TESCO Extra Miskolc-Szentpéteri kapu, TESCO Extra Rókusi krt. – Szeged, TESCO Extra Szolnok, TESCO Extra Váci út.