flickrlinkedin

Harmadik alkalommal adták át a Tesco Értékeink díjakat

Budaörs, 2013. április 29.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. április 27-én este immár harmadik alkalommal rendezte meg a Tesco Éves Értékeink Díjátadó Gálát a budapesti  Boscolo Hotel New York Palotában. A rendezvényen a vállalat legkiválóbb dolgozóit díjazta, de az összes jelölt számára felejthetetlen estét szerzett.

 

Magyarország egyik legnagyobb munkaadójaként a Tesco kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársai teljesítményét – a megszokott eszközök mellett – különleges formában is elismerje. A mindennapi munkában ritkán van lehetőség megállni, és ünnepelni a dolgozók nagyszerű egyéni, vagy csapatteljesítményét, ezért is nagyon fontos az áruházlánc életében az Értékeink Gálaest.

Az Értékeink díjra bárki jelölheti bármely kollégáját, telephelytől, funkciótól, beosztástól, országrésztől függetlenül. A munkatársak óriási érdeklődését jelzi, hogy idén országszerte már több mint 5000 jelölés érkezett az 5 kategóriában. Az eseményre minden díjkategória legjobb 11 jelöltje kapott meghívást az áruházakból, raktárakból és a központi irodából. Az estére a jelöltek egy vendéget is hívhattak, hiszen a kiemelkedő teljesítményhez – ahogyan a nyertesek többsége is kiemelte – támogató pár, család is szükséges, és közvetlen vezetőik és megosztották az ünneplés pillanatait velük. A meghívottak számára életre szóló élmény jelentett, hogy az éjszakát a Boscolo Hotel New York Palotában tölthették.

Nigel Jones, a Tesco-Global Áruházak Zrt. vezérigazgatója nyitóbeszédében elmondta: nagyon örül annak, hogy 22 éves tescós pályafutása alatt először részt vehet hazánkban is a gálán. Kiemelte, hogy a Tesco az értékekről szól, és nagyon fontosnak tartja, hogy a vállalat elismerje azokat a kollégákat, akik ezeket az értékeket nap, mint nap megélik. Mint mondta, a vezetőségnek nem kis fejtörést okozott, hogy kiket válasszon az egyes kategóriák nyerteseinek. A maga nemében minden jelölt kimagasló teljesítményt és hozzáállást nyújtott munkájában. A legjobbak között folyó versengésben a végső döntést az igazgatótanács hozta meg.

A jelölteket és vendégeiket az ízletes vacsora mellett Caramel szórakoztatta, majd népszerű slágerekre táncolhattak, ünnepelhettek.