flickrlinkedin

Játékfesztivál a Tescóban

Budaörs, 2013. november 11.

November 12-én ismét a játékoké lesz a főszerep a Tescóban. A játékfesztivál napján a Tesco Clubcard kártyájukat felmutató vásárlók a játékokra költött összeg 40 százalékát Tesco vásárlási kupon formájában visszakapják. A kuponok két részletben, bármely termékre, legalább 7500 forint értékű vásárlás esetén válthatók be. A játékfesztivál november 12-én 6-tól 22 óráig tart a Tesco hipermarketekben.

 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az Tescóban idén is lesz egy nap, mely a játékokról szól, és az áruház hűséges vásárlói kedvezménnyel válogathatnak a széleskörű, átlagosan közel 1000 féle terméket tartalmazó játékkínálatából. Érdemes tehát végiggondolni, hogy mit kívánnak a gyerekek karácsonyra, és még az ünnepi tumultus előtt, időben beszerezni az ajándékokat. A kedvezmény a játékosztályon található kínálatra, a készlet erejéig érvényes.

A játékokra költött összeg 40 százalékát a kasszáknál Tesco vásárlási kupon formájában kapják vissza a Clubcard kártyájukat felmutató vásárlók. A kuponok két meghatározott időszakban, december 2-8. és december 9-15. között vásárolhatók le a Tesco áruházakban. A decemberi kuponbeváltás sok családnak segíthet a karácsonyi kiadások mérséklésében, hiszen így kedvezményesen juthatnak hozzá akár az ünnepi menü hozzávalóihoz, vagy akár más ajándékokhoz, ruhához, műszaki vagy szépségápolási cikkekhez, lakberendezési vagy konyhai kiegészítőkhöz.

Tavaly több mint százezren használták ki a Tesco Játékvásár akcióját: két nap alatt közel félmillió termék talált gazdára országszerte.

A játékfesztivál pontos részletei az alábbi linken olvashatók:

http://tesco.hu/akcios-termekek/jatekfesztival