flickrlinkedin

Már minden Tescóban lehet Erzsébet-utalvánnyal fizetni

Budaörs, 2014. március 18. 

Március 7. óta a Tesco Expressz üzletek is elfogadják az Erzsébet-utalványt. A 39 újonnan becsatlakozott bolttal már mind a 220 hazai Tesco áruházban lehet az utalvánnyal fizetni.

A Tesco és az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. együttműködése újabb mérföldkőhöz érkezett. Március 7-től újabb 39 Tesco Expressz áruházban használhatók fel az Erzsébet utalványok. Ez a 39 Expressz áruház heti szinten több mint 300.000 vásárlót szolgál ki, földrajzilag többségében Budapestre és néhány vidéki városra koncentrálódnak (Debrecen, Miskolc, Szeged, Dunaújváros, Siófok, Balatonföldvár).

2012-ben a nemzetközi áruházláncok közül elsőként lépett be a Tesco az Erzsébet Programba., Az új megállapodással a Tesco összes, 220 áruházában egységesen tudja ezt a szolgáltatást biztosítani. Az utalvány a Tesco Expressz üzletekben fogyasztásra kész étel vásárlására használható fel.   

 

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és egyik legnagyobb brit befektetője. Itthon több mint 20.000 magyar munkavállalót alkalmaz, és minden új áruház nyitásával átlagosan 100-300 új munkahelyet hoz létre. A vállalat 18 éves magyarországi működése során már több mint 200 áruházat nyitott, és mára piacvezetőként több mint hárommillió vásárlót szolgál ki minden héten. A Tesco a hazai beszállítók elkötelezett partnereként közel 1 500 magyar vállalkozással áll kapcsolatban, élelmiszerválasztékában 3 200 saját márkás termék található, melynek nagyjából fele magyar termék.  Az áruházlánc közleményei a www.tesco.hu weboldalon olvashatóak.