flickrlinkedin

Megújult a Tesco Utazás

Fogalja le utazását mostantól akár otthonából, gyorsan, könnyen és egyszerűen

 

Budaörs, 2015.03.24.

Itt a tavasz, az újrakezdés, a felfrissülés és a kirándulás időszaka. Gyakran azonban nem könnyű megtalálni azt az ideális, magas minőségű szállodát, ahol kedvező áron tudunk kikapcsolódni. Vannak, akik nyugalmat keresnek maguknak, mások viszont a különlegességeket kedvelik és keresik évről-évre. Ebben segíthet a megújult Tesco Utazás oldal, ahol a legjobb magyar és külföldi szálláshelyek naponta frissülő kínálatából lehet válogatni. Ráadásul, ha április 25-ig a foglaláskor használja Tesco Clubcard kártyáját, akkor az utazás értékének 25 százalékát, de legalább 5000 Clubcard pontot írunk jóvá.

A jó idővel együtt megérkezett a Tesco Utazás új weboldala is, melyet a még könnyebb szállásfoglalás érdekében újított meg a Tesco Pénzügyi Partner. A vásárlói igényekhez igazított tescoutazas.hu nyitott platform jellegének köszönhetően a legjobb magyar és külföldi szállodáktól érkező ajánlatokat tartalmazza, így az érdeklődők az eredeti árnál akár 70 százalékkal olcsóbban foglalhatják le a számukra szimpatikus szállást. A mai trendeknek megfelelő, egyszerű és átlátható honlapon még könnyebben válogathat, sőt, akár össze is hasonlíthatja a különböző ajánlatokat.

A megújulásban nagy szerepet játszott a Xentury Kft, aki 2015 tavaszától a Tesco Utazás új partnereként új alapokra helyezte a weboldalt.

„Az tescoutazas.hu nem kuponos és nem is klasszikus listázó weboldal, hanem egy magasra pozícionált, a piacon elérhető legjobb ár-értékarányú külföldi és belföldi ajánlatokat tömörítő aggregátor site.” – mondta Kamarás Dávid, a Xentury Kft. ügyvezető igazgatója. – „Az új weboldal egyrészt impulzusvásárlásra ösztönző egyszeri és megismételhetetlen ajánlatokat közvetít, másrészt a célirányos választást előnyben részesítő vásárlóknak ad kereshető, havi több száz ajánlatból álló kínálatot. Az tescoutazas.hu partnerei közé tartoznak Magyarország és az európai országok legnevesebb hotelláncai, valamint közel hatszáz magyarországi szálláshely.”

A Tesco a megújulás időszakára való tekintettel, extra kedvezménnyel is várja a Clubcard tulajdonosokat: minden, április 25-ig Clubcarddal lefoglalt utazás értékének a 25 százalékát, de legalább 5000 Clubcard pontot ír jóvá a hűséges vásárlóknak. Így ha az út értéke nem éri el a 20.000 forintot, akkor is a minimum 5000 pont kerül jóváírásra.