flickrlinkedin

Szaloncukor és több raklap játék a Tescótól a Heim Pál kórház kis betegeinek

A Tesco hisz benne, hogy egy kis figyelmesség csodákra képes. Az áruházlánc országos támogató programjain kívül ezért valamennyi áruháza számára lehetőséget biztosít arra, hogy saját jótékony akciókkal segítsen azoknak, akiknek szüksége van rá. Több budapesti áruháza összefogásával most a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézet betegeit lepték meg ajándékokkal.

A Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesület felhívására 9 budapesti Tesco áruház fogott össze, amelyek együtt összesen 510 darab mikuláscsomagot, 192 darab mikulást és 24 kilogramm szaloncukrot adományoztak a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézet kis betegeinek. Sőt, az áruházaknak köszönhetően a Mikulás idén új ruhában köszöntötte a gyerekeket.

Az összefogással a Tesco gondoskodott arról is, hogy ne csak édességben, de egyéb meglepetésben is részesüljenek a gyógyuló gyerekek. Az áruházlánc 5 raklap játékot – számtalan társasjátékot, kisautót, plüssöket – ajánlott fel számukra.

„Nagyon köszönöm budapesti áruházvezető kollégáim segítségét és összefogását. Igazán jó érzés olyan vállalatnál dolgozni, ahol fontos, hogy segítsük azokat, akiknek szüksége van rá. Büszke vagyok arra, hogy 9, a kezdeményezésben résztvevő budapesti áruházunknak, valamint a Tesco központi játékadományának köszönhetően több száz beteg kisgyerek arcára tudtunk mosolyt csalni” – mondta Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.