flickrlinkedin

Szolnoki Tesco szupermarket lett az Év Boltja

Az Élelmiszer szaklap kihirdette a legrangosabb élelmiszeripari versenyként emlegetett „Év Boltja 2018” győzteseit. A szakmai zsűrizést követő közönségszavazáson „Nagyméretű szupermarket” kategóriában a Tesco Szolnok-Szandaszőlős Szupermarket végzett első helyen. 

A Holt-Tisza parti kertvárosban található, impozáns megjelenésű, Kelet-Európában egyedüliként fából épített 1000 négyzetméteres áruház munkatársai nap mint nap törekszenek a legjobbat nyújtani a hozzájuk betérőknek – a vásárlói visszajelzések pedig ennek a hozzáállásnak köszönhetően is pozitívak, hiszen nem egy olyan törzsvásárló van, aki több kilométert utazik azért, hogy a szolnok-szandaszőlősi áruházban intézze a bevásárlást.

„A díj számunkra a napi munkánk elismerését jelenti, hogy valóban jól csináljuk, amit csinálunk. Vevőink szívesen térnek be hozzánk, nemcsak a választék minősége, hanem azért is, mert itt közvetlen és barátságos légkör fogadja őket” – mondta Lévai-Kiss Bernadett, az áruház vezetője. Hozzátette, a rangos kitüntetést a kollégákkal közösen is megünneplik, hiszen mindannyian büszkék a közösen elért sikerre.

A szolnok-szandaszőlősi Tesco áruház 2009 szeptemberében nyitott meg 1000 négyzetméteren a Holt-Tisza partján a kertvárosban. Az építkezés során figyelembe vették a város által támasztott igényeket, s Közép-Kelet Európán egyedüliként az áruházat fából építették, amely impozáns megjelenést kölcsönöz az épületnek. Az elmúlt közel 10 évben többször átépítésre került az áruház, megújult az árukészlet. A legnagyobb ilyen átépítés 2015 januárjában zajlott le, mikor is a vásárlói igényeket figyelembe véve megújították a pékség, zöldség területet, bővítették a választékot, és újításként bekerült az F&F ruha is.