flickrlinkedin

Több mint 10 millió forinttal támogatja a Tesco a rák elleni küzdelmet

Októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában a Tesco is csatlakozott a GoPink! nemzetközi kampányához, amelynek célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a mellrák megelőzésére. A rózsaszínnel jelölt termékek megvásárlásával a Tesco, az áruházlánc beszállítói és vásárlói közösen 10 523 690 forintot gyűjtöttek össze, amellyel a Magyar Rákellenes Liga munkáját támogatják.

A GoPink! kampány keretein belül a Tesco áruházakban október 6. és 25. között kilencféle gomba és hétféle vágott virág közül választhattak a vásárlók, melyek megvásárlásával a mellrák elleni küzdelmet támogathatták. A Tesco a kezdeményezéssel szerette volna felhívni vásárlói figyelmét arra, hogy figyeljenek egészségükre, ne hanyagolják el a szűrővizsgálatokat, és minél előbb forduljanak orvoshoz, ha gyanús tüneteket tapasztalnak magukon.

 „Nagyon örülünk, hogy a vásárlóinkkal és a beszállítóinkkal együttműködve támogathattuk a Magyar Rákellenes Liga tevékenységét.  Büszkék vagyunk rá, hogy segíthetünk felhívni az emberek figyelmét a mellrák elleni küzdelemre, hiszen közvetlenül vagy közvetetten rengeteg embert érint ez a betegség. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített nekünk abban, hogy ilyen szép eredményt érhessünk el” – mondta Hevesi Nóra, a Tesco kommunikációs igazgatója.