flickrlinkedin

Törökbálinton nyitotta meg 222. áruházát a Tesco

Törökbálint, 2014. november 20.

Újabb üzlettel bővíti kiskereskedelmi hálózatát a Tesco. A legújabb, törökbálinti Tescóval 222-re nő az áruházlánc hazai üzleteinek száma. A bolt 16 embernek nyújt munkalehetőséget, közülük 8 fő új munkavállaló, és 6 fő helyi lakos.

 

Elek Sándor, Törökbálint polgármestere és Pálinkás Zsolt a Tesco-Global Áruházak Zrt. működésért felelős vezérigazgató helyettese nyitotta meg ünnepélyes keretek között a legújabb, 222. Tesco üzletet. Az 180 négyzetméteres üzlethelyiség épülete bérlemény, ám annak felújítása és átépítése több mint 100 millió forintos beruházást jelentett az áruházlánc számára. A felújítási munkálatokat 2014 tavaszán kezdte meg az áruházlánc.

A kis alapterület ellenére az üzlet a lehető legszélesebb választékkal várja a vásárlókat. A többi Expressz bolthoz képest nagyobb pékáru választékkal, bio, gluténmentes és nemzetközi termékválasztékkal nyitotta meg kapuit. Az üzlet szolgáltatási köre hamarosan bővül, s a vény nélküli gyógyszerárusítás is megkezdődik.

A boltban található lakossági hirdetőtáblán a vásárlók hirdethetnek, eladhatnak, vásárolhatnak. Emellett a vásárlók közvetlenül a boltban jelezhetik az üzlet fejlesztésével kapcsolatos javaslataikat, kívánságaikat (pl. választékbővítés).

A többi Tesco áruházhoz hasonlóan természetesen Törökbálinton is elérhető az áruházlánc 100% elégedettségi garancia szolgáltatása, vagyis, ha bármilyen problémája van a vásárlóknak az üzletben forgalmazott termékekkel, legyen szó akár sajátmárkás, akár brand termékekről, akkor azt visszahozhatják, s a Tesco visszatéríti a termék vételárát.

Az új Tesco áruház, a többi hasonló expressz üzlethez hasonlóan hétfőtől vasárnapig, minden nap 6.30-22.00 óra között várja a vásárlókat.

(Az elégedettségi garanciáról bővebb információ az alábbi linkek érhető el: http://tescominoseg.hu/elegedettseg-garancia)