flickrlinkedin

Varázslatos Tesco Finest karácsony

A családi körben elköltött vacsora éppolyan fontos része a karácsonynak, mint a havas táj vagy a kandalló pattogó tüze. A Tesco Finest ünnepi kínálatában ezért a megszokott termékek mellett olyan finomságok is helyet kaptak, mint a szaloncukor vagy a fenyő alakú torta. Ha pedig nemcsak az asztalnál kedveskednénk különlegességekkel, szerezzünk örömet a Finest csemegékből összeállított ajándékkosárral!

A karácsony ugyan nem az ajándékozásról vagy az evésről szól, mégis mindkettő központi eleme az ünnepnek. Szeretjük ilyenkor finomabbnál finomabb fogásokkal kényeztetni családunkat: december 24-e reggelén például édes meglepetést szerezhetünk egy Tesco Finest vajas brióssal, amit kínáljunk a sajátmárkás termékcsalád különleges háromgyümölcsös lekvárjával, és garantáltan mindenkinek elegendő energiája lesz az ajándékok becsomagolásához és a fadíszítéshez.

Apropó, díszítés: a hazai karácsonyfák elengedhetetlen tartozéka a szaloncukor. A Tesco Finest termékkínálatában a Szamos Marcipán műhelyéből származó ötféle – köztük cukormentes – szaloncukorból szemezgethetünk, amelyekből a tavalyihoz képest hétszeres mennyiség kerül az áruházak polcaira, hogy senki se maradjon kedvenc karácsonyi nassolnivalója nélkül. A magyar családoknál hagyományosnak számító szaloncukrokat ráadásul idén több országban is megkóstolhatják, a Tesco ugyanis a lengyel, a cseh és a szlovák áruházaiba is exportálja az édességet.

Az ünnep egyik fénypontja egyértelműen a karácsonyi vacsora. Mindegy, hogy hagyományos fogásokat készítünk, vagy új ízekkel kísérletezünk, a Tesco Finest különleges, prémium alapanyagok megbízható társaink lesznek, és a több mint 250 féle termék között biztosan megtaláljuk a szükséges hozzávalókat. Az édesszájúak legnagyobb örömére a desszertekről sem feledkezett meg a Tesco: a marcipán bevonattal díszített, brandyvel és konyakkal átitatott karácsonyfa formájú torta nemcsak ízeiben, de látványában is csodás kiegészítője lesz az ünnepi asztalnak.

És ha ez még mindig nem lenne elég, a Tesco Finest pezsgőkkel és borokkal még tovább emelhetjük az ünnepi hangulatot. A prémium borválogatásban decemberben 9 újdonság debütált, így 48-ra emelkedett a különleges sajátmárkás borok száma.