flickrlinkedin

Veszprémben is házhoz jön a Tesco!

1,6 millió megrendelést teljesített eddig a szolgáltatás az országban!

A Tesco Online Bevásárlás az áruházlánc egyik legdinamikusabban fejlődő szolgáltatása, amelyet a vásárlói visszajelzések alapján bővít és javít. A folyamatos növekedésnek köszönhetően Budapest, Székesfehérvár, Győr és Szeged mellett júniustól heti háromszor már Veszprémben és a környező településeken is elérhető a cipekedésmentes bevásárlás.

„Az elmúlt években munkatársaink 1,6 milliónál is több rendelés teljesítése során – több mint 110 autóval – közel 100 millió darab terméket szállítottak ki. Folyamatosan bővítjük a szolgáltatást, ezért júniusban úgy döntöttünk, hogy Veszprémben is elérhetővé tesszük a kiszállítást a megszokott idősávokban a hét három napján; hétfőn, szerdán és szombaton. A szolgáltatás a megyeszékhely mellett a környező településeken, Kádártán és Gyulafirátóton is elérhető” – mondta Sebestyén Péter, a Tesco e-kereskedelmi üzletágának vezetője.

A vásárlók a https://bevasarlas.tesco.hu oldalon 20 ezer élelmiszer, vegyi áru és háztartási cikk közül választhatnak, majd 5 egyszerű lépésben adhatják le rendeléseiket. A termékeket a megadott napon és időintervallumban a Tesco kollégái házhoz szállítják, a vásárlók így amellett, hogy időt spórolnak, megkímélhetik magukat a cipekedéstől is, ráadásul első rendeléskor akár 5000 Ft kedvezményt is kaphatnak!

A Tesco Online Bevásárlás alkalmazás letölthető az alábbi linkeken:

Android: http://bit.ly/2qFhXpP

iOS: http://apple.co/2rXYlB8