flickrlinkedin

Vissza az iskolába: tanító nénikkel várja a tanévkezdést a Tesco!

Budaörs, 2015. augusztus 4.

Bár a gyerekek bizonyára még élveznék a nyarat és a pihenést, hamarosan itt a szeptember és kezdődik az új tanév. A Tesco a korábbi évek trendjeit figyelembe véve igyekszik megkönnyíteni a szülőknek a felkészülést. A kínálatban az első osztálytól az egyetemig, az alaptermékektől a prémium minőségig terjed a választék. Az üzletekben a tanszercsomagok összeállítását bevásárlólista, sőt a forgalmasabb helyeken tanár nénik is segítik tanácsaikkal.

 

A Tesco áruházlánc felkészült az iskolakezdésre! A vásárlók az üzletekben bevásárlólistát találnak, ami alapján az iskolakezdéshez szükséges csomagok minden korosztály számára könnyedén összeállíthatók. Így biztosan nem marad ki semmi a kosárból. A füzetek, tollak, táskák és egyéb taneszközök kiválasztását az 50 legforgalmasabb áruházban tanító nénik is segítik egészen a tanév kezdetéig. A tavaly sikeresen bevezetett programra az idén is nagy az érdeklődés, ezért a tanító nénik most hosszabb ideig állnak a vásárlók segítségére. Tavaly 4 000 órában segítettek a vásárlóknak a megfelelő iskolaszerek kiválasztásában, az idén pedig 6 000-re emelte az óraszámot az áruházlánc. Augusztusban hétről hétre nő a tanszert vásárlók forgalma, a csúcspont pedig a hónap utolsó hete. Ezért a tanító nénik augusztus 22-ig csütörtökön, pénteken és szombaton, augusztus 24-től pedig minden nap segítik a vásárlást országszerte.

 

Bár még egy hónap van hátra a nyárból, az előző évek tapasztalatai szerint a szülők már augusztus elején elkezdik a bevásárlást. Az általános és középiskolások szülei augusztusban, míg a felsőoktatásban tanuló hallgatók inkább szeptemberben vásárolnak be. Az iskolaszerek beszerzését a nagybevásárlásokhoz időzítik, kezdve az olyan nagyobb beruházásokkal, mint az iskolatáska. Jellemző, hogy a vevők először a designer termékeket keresik, míg az akciós kínálat iránt folyamatos az érdeklődés. Ezért a Tesco az utolsó nyári hónapban minden héten új kedvezményekkel várja vásárlóit.

 

Hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és szükségleteinek megfelelő tanszereket, az alaptermékektől a prémiumig a Tesco folyamatosan bővíti választékát. Füzetek a piacon elérhető legalacsonyabb áron, 25 forinttól kaphatók. A legmagasabb minőséget keresők viszont már OXFORD projektfüzetek közül is válogathatnak. Az iskolatáska választék 1290 forinttól indul, a Budmil márka forgalmazásának elindításával pedig mintegy harmadával bővült. A nagyobb hipermarketekben így már több mint 100 féle termék közül választhatnak az iskolások.

 

A gyerekek aktuális kedvenceik, így Violetta, a Minyonok, a Star Wars és a Jégvarázs szereplőinek képével díszített termékeket is megtalálják, sőt, a Violetta-rajongókra egyéb izgalmak is várnak. Az áruházlánc nyereményjátéka keretében a résztvevők között 5 db páros koncertbelépőt sorsolnak ki, egy szerencsés pedig megnyerheti a játék fődíját, egy páros platina koncertjegyet, és személyesen is találkozhat a szereplőkkel.

 

A nyereményjáték részletei: http://violetta.tesco.hu/