Tesco Tiniséf
szeretet.éhség.
Ön választ, mi segítünk

Tesco és a közösségek

Tesco és a közösségek

Tesco a közösségekért

Bárhol is legyünk, célunk, hogy megkönnyítsük a vásárlók, a kollégák és a helyi közösségek életét.

A vállalatnak induláskor egyetlen célja volt: hogy javítsunk a hozzánk betérő vásárlók életminőségén és könnyítsünk az életükön.

Az évek során ezt úgy értük el, hogy egyre többeknek adtunk lehetőséget arra, hogy megfizethető áron jó minőségű élelmiszert vásároljanak. A szupermarketek társadalomban betöltött helyéről számos nézetet osztanak, mi viszont hisszük, hogy az általunk teremtett értéknek köszönhetően a vásárlók tartalmasabb életet élhetnek.

A vállalat alapcéljának megvalósítása mellett folyamatosan arra törekszünk, hogy értéket teremtsünk a helyi közösségek, a környezet és tágabb értelemben az egész társadalom számára.  Foglalkozunk a vásárlókat érdeklő problémákkal, melyek a vállalat szempontjából is fontosak. Ilyen például, hogy vásárlóink és kollégáink számára megkönnyítjük az egészséges életvitelt; csökkentjük az élelmiszer-hulladékot és az éhezés megszüntetésére törekszünk; illetve szállítóinkkal közösen felelősségteljes beszerzésre törekszünk, és egy fenntartható ellátási láncot alakítunk ki.